Васко Кеца изтупа импресариото си Ивайло в “Дзеня” за ЧРД

Ивайло Манолов и гостите му на купона в Балчик

  С костюм за 9 бона ще се подвизава занапред по светските купони Ивайло Манолов – най-известният наш естраден мениджър. Баровският тоалет е подарък на импресариото от неговия дългогодишен приятел и колега Васил Найденов. Поводът Кеца да извади толкова много пари за дрехата с марка „Дзеня“ беше рожденият ден на сподвижника му.

„Страхотен рожден ден изкарах! Празнувах в двореца в Балчик. Събрах много приятели, а Васил дойде последен, тъй като

Ивайло Манолов духа свещите на тортата за 48-ия си рожден ден. Топ импресариото почерпи приятелите си в двореца в Балчик

същата вечер имаше участие. Съжалявам, че Богдана Карадочева и Стефан Димитров не можаха да присъстват. Но ги разбирам, Бубата беше рожденичка на следващия ден и трябваше да си е в София, за да се приготвя за нейното парти“, сподели Ивайло пред репортер.

В момента импресариото е в Албена на море, а щом се прибере в столицата, ще отиде в магазина на „Дзеня“, за да си вземе костюма. Тоалетът е все още в бутика, тъй като Манолов не е го мерил и може да се наложи да се преправя по тялото му.

„Какво още ми подариха? Моя приятелка, която е представителка на „Мари Клер“, ми подари козметика за мъже, брат ми – часовник „Ролекс“ и 50-годишно уиски. На бутилката има надпис: „Ако ще си съсипваш живота, то нека да е с това отлежало уиски и с хубави жени. Вокалистката ни Снежи ми подари шапка на „Плейбой“, от двореца „Балчик“ ме изненадаха със стенен часовник. Голяма атракция беше и тортата ми, на която свещите бяха обърнати. Много се смях, като видях, че ставам на 84 години, а не на 48″, сподели още импресариото на певец №1 на България Васил Найденов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *