Брадърката Зара дели постеля с неуспял кинаджия от Холивуд

   Гаджето на брадърката Зара , е човекът, който снима Вини Джоунс у нас! Казва се Дон Майкъл Пол и е от най-слабите холивудски режисьори.

За връзката на брюнетката и 48-годишния Дон се заговори  в началото на тази ггодина. Влюбените пиленца се появиха на светски купон и уж скришом се държаха за ръка. Ама  всички  ги  видяха. Мятаха си нежни погледи и гледаха да не се отдалечават много един от друг.

Киногълъбчетата упорито отказват да признаят интимните си чувства.

Когато Дон Майкъл Пол говори пред медии, изрично изисква да не го питат никакви лични въпроси. Точно това издава, че режисьорът с три имена има вземане-даване със Зара.

Зара и новата й половинка Дон Майкъл Пол (вляво)

 Бившата участничка в „Биг брадър“ най-вероятно се натъкнала на арт персоната в Америка. Преди време тя бе в Ню Йорк и посещаваше актьорски курс. Връзката актриса-режисьор е класическа, по-банална е, дори от секретарка-шеф.

Зара не е актриса 100 процента, но Дон Пол си е режисьор, макар и много слаб. В кинокласация неговата лента „Хук йор кеди?“ е класирана на завидното 33-то място. Класацията е за „Най-лош филм на всички времена“.

Странното е, че Зара все още не е обявила дали има роля в „Компания герои“, лентата, която се снима в момента у нас. Участват Вини Джоунс и Том Сайзмор. За сметка на това Зара вършее с Вини и гаджето си из нощна София.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Брадърката Зара дели постеля с неуспял кинаджия от Холивуд"

  1. критика   21.03.2012 at 10:40

    Тая си е пълен боклук,курва си е и курва ще си остане

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *