Босовете на ЦСКА се стискат за нови играчи, Стойчо Младенов беснее

Димитър Борисов - Гърнето

Шефовете на ЦСКА Дими­тър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца лазят по нервите на треньора Стойчо Младенов. Дори след гръмката победа над „Литекс“ с 4:1 те са успели да му вкиснат настроението „Браво, виждаш ли, че не ти трябват много нови играчи. И с тези можеш да станеш шампион и да пробиеш в Шампи­онската лига“, изхилил се Гърнето на Стойчо пред няколко свидете­ли. Сценката направо отвратила треньора,  който и без това има съмнения, че му гот­вят ритуално съсичане, ако не направи „черве­ните“ първенци.

 Стис­натите перничани и хаосът в ЦСКА допъл­нително нагнетявали обстановката. Младе­нов вече бил готов с първия си списък за желаните футболисти в клуба. В него попадат играчи и от нашето пър­венство, и от други бал­кански клубове. Почти сигурно е връщането на „Армията“ на Христо Янев от „Литекс“. Майс­торът на статични поло­жения и ветеран вече официално обяви пред съиграчите си в Ловеч, че се прибира в отбо­ра на сърцето си. Мно­го близо до договор с ЦСКА е и защитникът на „Стяуа“ Жералдо Алвес. Той, както и Янев, ще премине в Борисовата градина като сво­боден агент и армей­ците няма да плащат трансферна сума.

Стойчо Младенов

  По евтина схема Гър­нетата се надяват да привлекат дефанзивния халф на „Пансерайкос“ Димитриос Анакоглу. „Червените“ ще предложат 50 хил. евро за да вземат младеж­кия национал на Гърция под наем.

 Върхът на сладоледа в предстоящата селек­ция на ЦСКА е пред­виденият троен трансфер по оста „Локомотив“ (Пд) – стадион „Българ­ска армия“. „Червени­те“ се гласят да пред­ложат на „черно-белите“ 150 хил. евро за Михаил Венков, Юнес Бенжелюн и Сержиньо. В ЦСКА обаче едва ли си правят илю­зии, че Коко Динев и компания ще се превъзбудят от тази „изкуси­телна“ оферта и скорострелно ще прехвърлят правата на играчите в София. Просто това е поредният опит Гърне­тата да хванат майму­ни с трици – нещо, кое­то понякога им се удава успешно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *