Бодигард на Мишел Обама: Ще убия президентшата!

Мишел Обама

Държавен служител, отговорен за охраната на президентската съпруга Мишел Обама споменал за намеренията си да убие първата дама. В момента се води разследване.

От сряда, в президентския ескорт липсва един от мотоциклетистите. Полицаят, вероятно жертва на лоша кариера, споделил с приятелите си, че възнамерява да убие Мишел Обама и дори показал оръжието, с което щял да го направи на мобилния си телефон. Друг офицер, който по това време присъствал на разговора побързал да разкаже на командира им. Говорителят на полицията във Вашингтон обяснява, че са получили сведения за неадекватни думи и в момента водят разследване. За

Първата двойка на САЩ

информация, в САЩ ако някой реши да ви види сметката, може да го помолите да мълчи, защото става дума за неадекватно поведение. Това би могло да го успокои. На пръв поглед първата дама на САЩ не е била директно застрашена, но ако в ескорта има потенциален убиец, вероятно е време да се провери компетенцията на охраната в Белия дом. Да си припомним, че именно охранител уби първата дама на Индия Индира Ганди.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2xYxXvIGOmI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *