Боби Михайлов сменя стави

Боби Михайлов не иска да ляга под ножа, за да не изпусне трети мандат като шеф в БФС
Боби Михайлов не иска да ляга под ножа, за да не изпусне трети мандат като шеф в БФС

  Първият човек на футбола у нас Боби Михайлов е закъсал здраво с коленете си. Бившият вратар на националния отбор и „Левски“ е с трайно увреждане на двигателните си органи, но в последно време болките взели да се изострят, научихме от приближени.

Из кулоарите на футболната централа дори се носи слух, че проблемът на Боби Михайлов бил свързан със ставите му. Вследствие на дългогодишната му активна кариера те се износили. Специалисти препоръчали на потомствения вратар да се подложи на операции за подмяна на ставите.

Боби обаче не искал точно в този момент да ляга на операционната, тъй като смяната на колянната става е голямо изпитание – по време на сложната хирургическа интервенция износената ставна повърхност на долния край на бедрената кост, горният край на голямо-пищялната кост и задната повърхност на колянното капаче се отстраняват от тялото и на тяхно място се вграждат компонентите на изкуствената колянна става. Всичко това изисква продължително възстановяване, което не се харесало на обявения за нелегитимен шеф на БФС Михайлов.

Боби Михайлов Боби се заинатил, че с цената на здравето си няма да пропусне битката за трона в БФС която трябва да пламне покрай задаващия се Конгрес на централата за нов президент.

За да удължат максимално момента, в който операцията вече ще е наложителна, лекуващият доктор на Боби изрично му забранил всякакви физически натоварвания. „Коленете ми са разбити и нищо не мога да спортувам.

Но това е рискът на моята професия“, споделил преди дни Михайлов.

Футболният велможа се кръстел с две ръце да не ускори сам посещението си в болницата след двубоя в Хърватия, в който се кани да участва. На 18 септември бившият вратар приел да пази в мачле, в което ще се впуснат всевъзможни футболни директори в Европа по време на сбирка на Изпълкома на УЕФА в Дубровник.

Михайлов получил директива от прекия си началник Мишел Платини, че даже и на куц крак трябва да навлече отново ръкавиците. „Не можех да откажа. Но отсега почвам да се подготвям с инжекции в коленете. Дано не сгазя лука“, шегува се сам със себе си Боби.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *