Благой Георгиев зарадва жена си с “Порше Панамера” за 300 000 лв.

Благо Георгиев откара сина си Давид до дома си в карбоново „Порше“, подарък за майка му Христина.

  Бащинството цена няма! А финикийските знаци буквално губят всякаква стойност и значение, когато футболист милионер прегърне новородения си син. Този неписан закон потвърди и бившият национал Благой Георгиев, който оцени мъжката си рожба на почти 300 хиляди лева.

10 сантиметра над модната икона стърчи поредната му безумна прическа, тип петльоб гребен. До него Христина грее с натурална красота.

Преди седмица гелосаната звезда на „Амкар“ по спешност напусна лагера на руския тим в Австрия и се прибра в София, за да изпише от родилното гимнастичката Христина и Давид, техния син.

Бившата състезателка на първия ни ансамбъл роди момче три години и половина, след като блудният син на Господ пропусна първия плач на дъщеря си Йоана, залисан по фустата на Лияна.

Прекрасната Христина, изпитала неведнъж горчилката от редовното погазване на седмата божа заповед „Не прелобюдействай!“ от страна на футболиста, му прости и греховната любов с чалгаджийката.

Футболистът се плези на отрочето си, пременен по последна мода – с разръфани дънки и клоунски гуменки с шипове от колекцията на френския дизайнер Кристиан Лубутен.

И има за какво. Футболни съпруги с нескрита завист коментират подаръка от Георгиев за младата майка. Благо, който допреди да подпише с „Амкар“, прибираше по 2,2 милиона евро на сезон от бившия си клуб „Терек“ (Грозни), без да му мисли, връчил на половинката си ключовете от карбоново „Порше Панамера“, модел от миналата година.

Спортният звяр, чиято цена отива към почти 300 хиляди лева, заби спирачки преди седмица пред „Шейново“, от където футболистът прибра Христина и Давид. На косъм поршето се разминало с близка среща с „паяк“ на Центъра за градска мобилност, разкриха журналисти, случайно засекли звездното паркиране на Благо.

Зоната пред лечебното заведение е маркирана като „Синя“. Минутка след като младият баща влязъл в АГ-болницата, пред нея пропълзял „паяк“. Проверката на служителя през електронното устройство обаче явно отчела, че за „Панамерата“ има пуснат есемес и не се наложило да бъде репатрирана до най-близкия паркинг за неправилно паркирани
автомобили.

Ден след изписването на сина си, Георгиев литнал обратно към Австрия, за да продължи тренировките с „Амкар“ преди старта на новия сезон в руската Примиер лига. „Гузната съвест от безчетните изневери сигурно още тормози Благой, че да подари толкова скъпа кола на жена си“, съскат съпруги на футболисти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *