Бившият на Светослава Тадаръкова залюби кубинка

Димитър Тадаръков
Димитър Тадаръков

  Бизнесменът Димитър Тадаръков, който преживява драматичен развод с журналистката Светослава Тадаръкова, има нова жена в живота си, твърдят негови приятели.

След като Светослава обвини мъжа си, че я е подлагал на нечовешки тормоз богаташът залюбил красавица от Куба, с която бил засечен в луксозен ресторант на Острова на свободата.

Двамата се запознали в Хавана, където българският бизнесмен планирал да строи хотел. Кубинката била не само

Димитър Тадаръков и Светослава Тадаръкова докато бяха семейство
Димитър Тадаръков и Светослава Тадаръкова докато бяха семейство

изключително сексапилна, но и далечна родственица на Фидел Кастро.

Близки на Тадаръков твърдят, че новата му избраница ще дойде в България в края на септември, за да се запознае с фамилията на бизнесмена. Тя пък ще се събере в Бургас, тъй като предците на Тадаръков са тракийски бежанци от Лозенградско.

Сгледата вероятно ще съвпадне с окончателното приключване на развода на журналистката и мъжа й, панаирите около който не приключват. Неотдавна Светослава призна, че съдията назначил на нея и съпруга й психиатрични експертизи. Самата тя твърди, че е подавала сигнали до Инспектората на МВР за това, че е била следена и подслушвана от мъжа си в продължение на 2 години. По собствените й думи тя направила собствено разследване и разбрала, че някаква тайнствена структура е подхвърлила компромати на мъжа й за нея.

От известно време Светослава се представя с фамилията Рудолф и продължава да прави документални филми за известни личности.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *