Бившият на Азис с ново гадже

Богдан си хвана мускулесто гадже след Азис
Богдан си хвана мускулесто гадже след Азис

  Столичният плейбой и бохем Богдан Асенов, който три години живя под един покрив с Азис, го е заменил с двойник на футболиста Благой Георгиев. Читатели успяха да заснемат голямата любов на попфолк идола в компанията на татуиран и загорял мачо.

От няколко дни двамата мъже отмарят на реномирания варненски плаж „Рапонги“. Мускулягата и Богдан не криели своите близки отношения и дори парадирали с тях. Вечер, из морските заведения, девойките налитали на атлетичния младеж, мислейки го за Благой. Той не само приличал на бившия национал по татуировките, но и визуално.

„Не е ясно какви точно са отношенията им, но се подразбира. Богдан охранява гаджето си като орлица, страшен ревнивец е. Познава се с охраната на всички

Богдан залюби двойник на Благо Георгиев
Богдан залюби двойник на Благо Георгиев

барове и преди няколко вечери ги накара да изгонят някаква моделка на „Визаж“, понеже си завирала циците в лицето на приятеля му“, твърдят източниците ни.

На морето двойникът на Благо бил на разноски на Богдан, който демонстрирал изключително луксозен живот. За седмица бохемът похарчил към 3 хиляди лева, угаждайки на любимия си. Двамата нощували в апартамент за 180 евро в бутиков хотел. На плажа около мъжете нонстоп хвърчали сервитьорки с класни напитки, цитрусови плодове и летни коктейли. След раздялата си с Азис Богдан „дръпнал“ доста финансово. Според запознати той подхванал собствен бизпес, който се оказал бая доходоносен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *