Бившите партийни врагове Татяна Дончева и Георги Първанов се помириха!

Пъргав сервитьор веднага донесе поръчката на ВИП клиентите си. Татяна Дончева хапна „черешката на тортата“ на шеф-готвача – див лаврак, уловен с харпун и изпечен в сол. Първанов пък заложи на маринования октопод и свежки салати.

  Каква изненада! Бившите люти партийни врагове Георги Първанов и Татяна Дончева изненадващо са се помирили, а затоплянето на отношенията им бе документирано от папараци.

Двамата бяха спипани по време на конспиративна среща в горещия петъчен следобед на 17 май. Точно по обяд

Когато наближи мястото за срещата си с бившия президент, Поразяващата уста бръкна в чантата си и извади дъвка. Тъй като видимо бе подранила за срещата с Първанов, Дончева избра най-уединената маса в дъното на градината на ресторанта и търпеливо го изчака, докато пристигне.

бившатачервена депутатка и експрезидентът си чукнаха среща в небезизвестния елитен ресторант „Къщата с часовника“ на ул. „Московска“. Въпреки 30-градусовите жеги Дончева се бе издокарала в ефектна рокля на цветя и грейка.

Дискретната й раздумка с Първанов бе документирана от папараците. Двамата приседнаха на една от най-хубавите маси в градината на ресторанта и се отдадоха на близо 90-мимутен обяд. През цялото време двамата за-говорнически шушукаха.

Верни на принципа, че няма вечни врагове, а само вечни интереси, бившият президент и ексдепутатката от БСП явно кроят преврат в червената партия, смятат политически наблюдатели. Към тяхното лоби се числи и Румен Петков,

След финала на задкулисната им среща, която продължи около час и половина, Първанов изпрати дамата си до колата й.

който преди години „застреля“ Дончева с репликата за тишината в спалнята й.

Поразяващата уста доскоро бе един от най-яростните противници на Първанов и използваше всеки случай да го клъвне. Дончева определяше състоянието на Партията майка слабо като националния ни отбор по футбол, а структурите на столетницата – като маргинални. Колоритната Татяна дори обвини Първанов, че е плагиатствал идеи за БСП от нейната разпаднала се вече гражданска формация „Движение 21″ и дори критикуваше агентурното му минало наричайки го открито Гоце. Година по’-късно Дончева и Първанов очевидно са заровили томахавките и обмислят заговор в червената партия. Ако се вярва на мълвата, заветната цел е да бламират лидера Сергей Станишев, за да може Първанов удобно да се коалира с Бойко Борисов.

Двамата поляха петъчния си обяд с бяло вино и след като обсъдиха текущите интриги, се разделиха по живо, по здраво.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *