Бербатов и Коко Каменаров поляха с алкохол страшното земетресение

Коко Каменаров

  Уиски и ракия спасиха звез­дите от ужаса на трусовете преди вечер. Родните ВИП-ове изкарали нощта край бутил­ки с алкохол по улиците на София, разузнаха репортери. Шишето разсеяло страховете на Малък Тошко, Коко Каменаров и дори пословичния с порядъчното си поведение Митко Бербатов.

 Земетресението заварило звездата на „Манчестър Юнайтед“ на маса с прияте­ли. Той празнувал именния ден на жена си Елена до късно и тъкмо си бил лег­нал, когато го разтресло зе­метресението. Половинката на футболиста много се из­плашила и предложила да излязат навън. Бербатов, който преди това бил обър­нал няколко чаши червено вино, обаче не се съгласил и двамата останали в кре­вата.

 По това време дъще­ричката им Деа се била на гости при майката на Елена в квар­тал „Хаджи Димитър“, където трусът бил усетен по-леко.

 Съпругът на говорителката от БНТ Радина Червенова – Коко Каменаров пък е пре­карал нощта на земетресе­нието на бутилка отлежало уиски. Подплашен от силния трус, който разлюлял апар­тамента му в малка коопе­рация на столичната улица „Бигла“, Коко трескаво запо­чнал да рови в интернет за повече информация.

Тодор Славков

  Макар че бившият шеф на новините в БНТ и настоящ бизнесмен Коко има славата на голям мъжкар, не скри паниката, която го обзела. „Надявам се да не се па­рализирате от ужас и прими­тивен страх като мен! Знам, че не помага!“, споделил с приятелите си в интернет Коко. Компания по чашка му правела съ­пругата му Радина.

 „Какво по дяволите става?!“ на­писа в нощта на трусовете в интернет страницата си и внукът на бившия Първи Тодор Славков. Подплашен от силния и продължителен трус, Малък Тошко изско­чил по пижама на терасата и започнал да ръси псувни. После се прибрал обратно, извадил бутилка шотландско уиски и започнал да се нали­ва като за последно. Извест­ният с алкохолните си запои наследник на клана Живко­ви започнал да си предста­вя апокалиптични картини и решил да успокои нервите си, глътвайки няколко чаши огнена вода.

 Невъзмутими по време на земетресението обаче оста­нали нежните души Евгени Минчев и Владо Карамазов.

 Актьорът щастливо про­спал земетресе­нието, защото имал доста тежко предста­вление в Пловдив и като се прибрал в София, на­право “изгубил съзнание” в лег­лото от умора. Евгени Минчев също сънувал розови съни­ща по време на трусовете. Светският лъв така и не усетил, че креватът му се люлее. Едва когато на су­тринта се събудил, оправил тоалета си и излязъл навън, разбрал какво бедствие ни е сполетяло.

 „Всички бяха превъзбудени. Така научих, че се е случило нещо страшно“, сподели бившият ватман и настоящ лорд пред репортер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *