Бебето на Кейт не е от Уилям

Принц Уилям с Кейт и бебето Джордж
Принц Уилям с Кейт и бебето Джордж

  Бъкингамският дворец се тресе от напрежение. Снахата на принц Чарлз – Кейт Мидълтън, и неговата втора съпруга Камила Паркър Боулс са в жесток конфликт. Двете знатни дами не могат да се дишат, като грозницата дори се опитва да внуши, че детето на херцогинята на Кеймбридж не е от мъжа й Уилям.

Американското клюкарско списание „Глоуб“ първо разкри шокиращата ситуация в британския кралски двор. Изданието цитира свои източници, според които Камила поискала ДНК тест за малкия принц Джордж. Така тя се надявала да уязви Кейт, която все по-често е сравнявана с покойната Даяна.

16 години след смъртта на Лейди Ди мащехата на Уилям и Хари още не може да излезе от сянката й. Това е и причината да е толкова озлобена и да се опитва да сее интриги в родата на английската кралица. На Камила й хрумнало да изкара бебето Джордж копеле, защото забелязала, че то хич не прилича на баща си.

Камила Паркър Боулс и принц Чарлз
Камила Паркър Боулс и принц Чарлз

Вещицата подкокоросвала и съпруга си принц Чарлз да се намеси. Тя го карала да поиска от сина си изследвания за ДНК съвместимост. И силно се надявала тестът да покаже, че детето е плод на извънбрачна авантюра на майка си.

Разбира се, твърдението, че мъникът Джордж няма кралски произход, е нелепо. Досега Кейт нито веднъж не е давала повод за подозрения че кръшка. Тя редовно придружава мъжа си, а и когато е без него, всяка нейна крачка се знае.

Завистливата Камила си позволявала да злослови по адрес на снаха си дори и извън Бъкингамския дворец, информира списание „Глоуб“. Пред свои дружки мащехата разправяла и друго – че в най-скоро време принц Уилям ще се насити на съпругата си и ще си хване любовница, както стори това баща му Чарлз навремето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *