Бащата на Радина Кърджилова бесен, че тя още спи с насилника си Донков

Христо Кърджилов е сърдит на Радино и не й говори

  Радина Кърджилова и баща й, именитият художник Христо Кърджилов, не си говорят. Отношенията между родител и дъщеря изстинали до минусови температури заради отказа на Сиана от „Стъклен дом“ да скъса с насилника си Деян Донков.

Както обикновено се случва между баща и дъщеря, чаровната Кърджилова има силна връзка със създателя си. Преди сърцето й да падне в клопката на Данката, Радина рядко пропускаше светско събитие, на което да не се появи в компанията на татко си.

Кърджилов бе в добри отношения с гаджето на щерка си Деян Донков, преди да се разбере истината за връзката им в риалитито „Къртицата“

Той обаче отдавна не е на първо място в живота на дъщеря си която до скоро го издигаше на пиедестал. Христо Кърджилов бил много сърдит на наследницата си, задето продължава да се води не по разума, а по сърцето си. Покрай драматичните й отношения с Деян Донков в „Къртицата“ случайно лъсна позицията на загрижения за психическото и физическо здраве на момичето си баща. В таен разговор с Радина по време на едно живите предавания, без и двамата да знаят, че камерите снимат, той категорично показа, че връзката й с актьора не му е по сърце.

Таткото поиска от щерка си след края на шоуто да изостави агресивния си колега, но тя отказа да изпълни молбата му. Бащиното прошение дойде след униженията, на които Радина Кърджилова бе подложена от приятеля си в Базата. Там лъснаха доста кирливи ризи във връзката на двамата актьори, по-силният от които, оказа се, неведнъж е посягал на половинката си с шамари, шутове и други силови методи.

Хармонията в отношенията на Радина и Деян се оказа заблуда

От близо две седмици Радина не е комуникирала с Христо, твърдят актьори от Театъра на армията, където Кърджилова бе назначена на щат. Възпитаничката на НАТФИЗ изразила позиция, че рано или късно всяко дете напуска родния дом, за да създаде свое семейство и че не е вързана цял живот да живее под опеката на баща си. На кафе с колежки Сиана открито заявила, че няма да се откаже от Донков, а този, който трябва да направи компромис, е родителят й.

Младата актриса не за пръв път преплита сабя с него. Двамата дълго време не си обелиха и дума покрай скандала с голите снимки на непокорната актриса.

Срамните кадри, на които Радина прави фелацио, плъзнаха около участието й в „Стъклен дом“. Отношенията й с таткото се влошиха и по-късно, след като се появиха подозрения, че любимата му дъщеря е залитнала по алкохола и дрогата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *