Батето от оня свят: Аз убих Джон Кенеди!

Славков признава, че е използвал карабината на дядо си за покушението
Славков признава, че е използвал карабината на дядо си за покушението

  Точно 50 години след покушението на Джон Кенеди стана ясно името на килъра му и то не е Лий Харви Осуалд. Оказа се зад събитията на 22 ноември 1963 г., в Далас стои… зетят на Тодор Живков – Иван Славков. Батето, който от две години е покойник, организирал убийството с карабина, наследство от дядо му.

За неподозираното досега участие на Татовия зет в екзекуцията, причинила жесток травмиращ ефект сред младото поколение на американската нация, на която Кенеди бе идол, от оня свят директно си призна самият Славков.

Архивно видео на БТН, снимано преди години за несъществуващото вече предаване „Ку-Ку“, бившият бос на БФС и БОК хладнокръвно разкрива подробности около организирането на атентата.

Джон Кенеди
Джон Кенеди

„Дълги години го премълчавах, но вече е време да го призная пред целия български народ. Тодор Живков ме накара да застрелям Кенеди. Аз организирах убийството“, признава Батето, като уточнява и че е имал основателна причина да изпълни нареждането на комунистическия диктатор: „Убих Джон, за да стана негов зет!“.

Славков, който се спомина през 2011 г. след заболяване на белите дробове, навлиза и в подробности за оръдието на убийството. Извършил го с карабина, останала му в наследство от дядо му.

„Бях на 23 години – трафикант, наркотици, оръжие, жени. Не се познавах лично с Кенеди, затова и го убих така хладнокръвно“, продължава самопризнанията си Иван Славков.

Разбира се, шпионите на американските тайни служби, ако случайно са се притеснили от прочетеното, да не вдигат под тревога Белия дом. Всяка дума на чешита Славков, помнен и до днес с оригиналното си чувство за хумор, е просто шега.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *