Баба Ванга ни даде знак: България е пред голяма опасност!

баба Ванга

Тази година отбелязахме 16-годишнината от смъртта на пророчицата Баба Ванга. Десетки нейни близки и познати се събраха на гроба и за да почетат паметта на голямата ясновидка.

Интересно, че точно преди годишнината хората станаха свидетели на поредното знамение от Ванга. Възрастна жена разказа пред нас, че видяла от страните на статуята на Ванга да се стичат сълзи.

Хората веднага потърсиха логично обяснение за явлението, но вярващите във Ванга не и се усъмниха в чудото. Близките на Ванга вярват, че тя ни предупреждава за надвиснала над нас поредна заплаха. Тази година се оказа кобна и зловеща не само за Европа и САЩ, но и за България.

Още в началото на годината преживяхме наводнения, отнели живота и домовете на мнозина, по-късно земетресения разлюляха страната ни, а наскоро България преживя и атентат, какво още ни чака? Може би наистина баба Ванга иска да ни подскаже още нещо? Вярно ли е, че тази 2012 година  ще ознаменува кончината на света? Или сълзите на Баба Ванга са пролети от обида, защото Рупите тази година бяха нападнати и прокопани от алчни иманяри. Толкова нагли, че дори кметът на селото Георги Атанасов е вдигнал ръце и дори полицията не може да се справи с тях.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FPER13V4FIg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *