Асен Бербатов купонясва в бар, вместо да излежава присъда

Асен Бербатов вилня е жена си Димитричка до ранни зори

  Вместо да излежава присъда за притежание на кокаин, дилърът Асен Бербатов вършее из нощните барове на София, издаде го фейсбук. Малкият брат на звездата на „Фулъм“ Димитър Бербатов, който се провали като футболист и не постигна и грам от славата на батко си, хич не е притеснен, че го грозят няколко години в панделата.

Само преди няколко седмици Районната прокуратура в Дупница внесе обвинителен акт срещу бившия играч на „Пирин“ и ЦСКА за шофиране след употреба на наркотици. Както е известно, миналата година при проверка на магистралата София – Благоевград в автомобила на Малък Бербо бяха открити 19 грама бял прах, за който след експертиза в Института по криминалистика и криминология бе доказано, че е кокаин.

Провинението и срамът, който докара на именития си брат, обаче не накараха Асен Бербатов да си посипе главата с пепел и да се покрие вдън земя. Точно обратното – футболистът, преквалифицирал се на дилър, преди няколко вечери заби купонджийската в столичен бар заедно със съпругата си Димитричка.

Ако се вярва на коментарите, разнасяли се из купонджийските компании същата нощ, Малък Бербо често отскачал до тоалетните помещения, където се крият консуматорите на веселия прашец.

„Този нали го бяха хванали с наркотици, а той на бар вместо в панделата“, били най-честите коментари в нощния бар, след като малкият Бербатов бил разпознат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *