Аня Пенчева пуска приятели да почиват на лятната й вила само срещу заплащане

Аня Пенчева

 Секс символът на българското кино се изложи здраво, ако се вярва на хорската клюка.

Аня Пенчева се вживяла в ролята на хотелиерка и поискала пари от Лора Крумова, за да може телевизионната водеща и приятелят й Сотир да ползват удобствата на вилата й в Лозенец това лято. Актрисата останала неприятно изненадана от дъщеря си Пипи, която вече била поканила Лора и Сотир да се настанят в морския им замък. Двойката обикновено кара по месец-два на морето. Но – на каравана. Така щяло да бъде и сега, но Пипи и Лора се уговорили голямата почивка да бъде в морското имение на Аня Пенчева.

Аня първо отказала категорично. Но после отсякла – може, но да си платят, мълвят злите езици, като заявила, че парите ги искала, за да покрие разходите за ток и вода на Крумова.

Къщата тип замък край Лозенец

После обаче се усетила, че с тези си мераци ще стане за резил и за смях. Затова сменила версията. Днес Аня тръби из цяла София, че ако Лора и Сотир дойдат при нея това лято – да, ще си платят – но само, за да не говорят хората, че Аня Пенчева пуска Лорчето на безплатни морски почивки, за да бъде гръб на Пипито в бТВ.

Ако не си плати, хората ще кажат, че така уреждам кариерата на дъщеря си, пенявела се Аня Пенчева – но едва ли и тя самата си вярвала, а познатите й вече я били взели на подбив, мълвят злите езици.

Почнали да се бъзикат с нея дали осигурява не само закуска, но и други екстри.

Сашо Диков също научил за изцепките на Аня и казал, че ще й дава по 75 лева, но ако му пере гащите и чорапите, смеят се запознати със скандала, носи мълвата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *