Аня Пенчева бясна на миска

Звездата на българското кино не одобрява амбициозната гимнастичка за снаха

  Аня Пенчева е бясна на красавицата Вили Стоянова, която бе една от кандидатките за Мис България и не спря да се фука с връзките си в семейството на актрисата. Звездата на Народния театър обаче не щяла и да чуе за бившата изгора на сина си Ангел, научихме от достоверен източник.

Пенчева категорично отказала името й да бъде свързвано с нея по какъвто и да било начин с момичето, а още по-малко да се яви като нейна защитничка в ефир, за да не я изгонят от шоуто, както и стана. „Какво да я защитавам тази малка нахалница?! Да не би да съм роднина с всяка фръцла, която синът ми е почерпил с едно кафе“, изсъскала актрисата срещу 17-

Вили Стоянова и Ангел Караньотов

годишната гимнастичка. Аня била ядосана, че девойчето се представя едва ли не за нейна родна дъщеря и разкрива подробности за живота на сина й Ангел Караньотов и семейството им.

В риалити шоуто „Мис България“ Вили изпъкваше единствено с факта, че е била гадже на моториста и е общувала отблизо с известната му майка. Затова тя от сутрин до вечер говореше само за Аня Пенчева и явно е успяла да ядоса актрисата. Въпреки че забърка името си в светска интрига, Вили не успя да се задържи и бе изгонена от риалити шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *