Ани Цолова забрави майка си

Ани Цолова ще види зор с новите си колеги
Ани Цолова ще види зор с новите си колеги

  Ани Цолова, без да се осъзнае, си навлече голям грях на душата. Покрай цялата истерия около преместването си от Би Ти Ви в Нова водещата съвсем забрави майка си, която от години живее сама в Плевен.

„Ани страшно се промени напоследък. Явно напрежението й се отразява доста зле. Преди време правеше всичко което е по силите й да се прибира у дома през една или две седмици. Сега не сме я виждали от поне два месеца да посещава родния си дом. Всички сме наясно, че в момента й е много трудно и трябва да се справи със стотици задачи и проблеми. И все пак на тази възраст трябва да е осъзнала, че по-важно от семейството няма. Каквото и да е на главата й, тя трябва да уважава майка си и да намира време за нея“, категорични са съседи на жената, която е дала живот на известната ни водеща. Самата Цолова добре осъзнава, че не се държи като най-примерната дъщеря. И на приятелите си тя е голяма длъжница. В последно време и най-близките й дружки в Би Ти Ви като Миролюба Бенатова и Деси Стоянова рядко имат шанса да чуят гласа й на живо.

„Ани тотално се е изолирала от останалия свят. С Виктор решиха, че така ще свалят максимално напрежението от себе си. Дори и най-близките постоянно разпитват за новото им предизвикателство. А то не е никак малко. Няма как зрителите изведнъж да ги заобичат и да ги последват, превключвайки на Нова. Предстои им кървава битка за рейтинг.

Цолова и Виктор Николаев смениха работодателите си за повече пари
Цолова и Виктор Николаев смениха работодателите си за повече пари

Едва ли са успели да си починат през лятото, а сега ги чака страхотно изпитание. Хората постоянно обсъждат големите им заплати, но никой не се замисля какво си докараха на главите, за да взимат повече пари“, коментира един от близките приятели на Ани в Би Ти Ви.

Тя е по-неуравновесената в силния тв дует. Николаев лесно е прегърнал идеята, че ще смени работната среда, но Ани по стара традиция изживява тежко промяната. Първо се допитала до всичките си приятели и съвсем естествено получила разнородни мнения. За крайното й решение натежали думите на съпруга й Васил Мичев, който в характерния си безцеремонен стил й обяснил, че не е женена за досегашния си работодател и* няма нищо лошо да хване късмета за гушата. Самият Васко, когото приятелите наричат Графа, преди време без много замисляне избяга от Би Ти Ви, за да се влее в редиците на ТВ 7, където го примамиха с по-висока заплата и по-добри условия на труд.

Въпреки цялата подкрепа Ани продължава да се тресе при мисълта, че тепърва ще трябва да се сплотява с екипа на новото й работно място. Водещата вече си е признавала, че в тежки житейски моменти е склонна да се поддава на силна депресия.

Ани ЦоловаПодобен кошмар изживява след раждането.

„По време на бременността бях напълняла с 33 килограма. Всички ме успокояваха, че лесно ще ги сваля после. След раждането наистина започнах да свалям, но се получи йо-йо ефект. По едно време започнах стряскащо да пълнея, но сякаш не ми пукаше.

Започнах да се затварям в себе си. Не се харесвах и не исках никой от близките да ме вижда в това ми състояние. Приятелите правеха всичко възможно да ме извадят от дупката, но вместо това започнах още повече да потъвам“, спомня си за един от най-тежките си периоди Ани Цолова.

Тя успява да се измъкне от капана, в който сама е влязла и с цената на много лишения и спорт все пак си връща старата фигура. Зарича се и да направи всичко, което е необходимо, за да не става жертва отново на мрачното отчаяние. Най-изненадващо водещата намира утеха в камъните. Става дума за експонати от далечни страни, за които се твърди, че носят здраве и утеха, ако бъдат съчетавани правилно.

„Не се разделям с едно камъче, което ми донесоха от Петра, Йордания. Не че съм луда на тема свръхестествено. Намирам утеха в моя подарък, който не изпускам от ръка дори когато съм в ефир.

Едва ли зрителите са забелязали, че имам нещо в ръката. Дори подобен малък камък може да ми вдъхне достатъчно кураж в напечените моменти и да ме избави от мрачно самовглъбение“, търси начини за собственото си изцеление Ани.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *