Анелия клекна пред Емилия

Анелия и Емилия

  Не е за вярване, но Анелия се помири и със заклетата си врагиня Емилия. Двете заровиха томахавките след дългогодишна и ожесточена война, само и единствено заради децата си от бизнесмена Коко Динев.

Инициатор на примирието е Емилия. Певицата от Гълъбово, която роди син на бившия мъж на Анелия, решила да сложи край на враждата, за да не съжалява някой ден, че дори не е направила опит да развее бялото знаме. Емилия преглътнала

Емилия със сина си Иван

гордостта си и се обадила на омразната си баджаначка. Съвсем не очаквала да срещне разбиране, издават в бранша. За нейна изненада Анелия, която е единствената съпруга на Динев и майка на дъщеря му, откликнала на поканата за тайна среща. Двете певици дълго обсъждали проблемите си. Накрая стигнали до извода, че е крайно време да си простят грешките, допуснати в миналото. Нямало как да бъдат приятелки, но поне щели да се държат цивилизовано една с друга, да се уважават. Емилия и Анелия се договорили по някои спорни въпроси, всяка склонила на

Анелия с дъщеря си Ивон

компромис в името на общото благо и така мирът бил сключен. Говори се, че обмислят да развият отношенията си. Щели да се срещат заедно с децата си.

„Съжалявам за всичко, което се случи под влияние на емоциите. Никак не се гордея с това и тя направи някои работи, които ме засегнаха по някакъв начин. Разбра моите грешки и аз разбрах нейните, съжалихме. Смятам, че ще се оправим. Всеки човек прави грешки, никой не е идеален. И двете сме майки, децата ни са брат и сестра. На мен ми падна огромен товар. За мен е наистина удовлетворение, че нещата приключиха по този начин“, заяви Емилия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *