Андрей Арнаудов изпада в див ужас от котки

Андрей Арнаудов

  Панически страх от котки тресе продуцента на „Къртицата“ Андрей Арнаудов, който е изнервил колегите си от ТВ 7 с ужаса, изпитван към четириногите. По време на едно от последните предавания на шоуто „опосумът“ истеряса, а зрителите станаха неволни свидетели на паниката му.

Инцидент в детството му с котка отключил страха му към пухкавите четириноги. За беда на Андрей край студиото в Нови хан, където е Базата на „Къртицата“, се окотила черно-бяла котка и родила 6 малки. За да го дразни, неговият приятел и съдружник Иван гушна котката и започна да мяучи по време на живото предаване, а Андрей изпадна в паника.

Котка

„Не ме пипай! Ще започна да кихам, ще се подуя и ще изглеждам като теб, както изглеждаше, преди да спреш да пиеш. Зрителите знаят, че имам алергия и фобия от котки. Да видите, че „Къртицата“ наистина е предаване, в което се борим със страховете си. И на мен не ми е лесно. Не си мислете, че екипът нарочно иска да ме тормози. Просто котката роди в един процеп на декора и крие малките си там. Не можем да ги махнем“, откровено сподели страховете си Андрей.

Той неведнъж по време на ефир е описвал състоянието си като тежко и е изброявал множество случаи, в които котките са го довеждали до ужас. Андрей призна, че много хора са се опитвали да го лекуват, но по-скоро са постигали обратен ефект. Страхът му продължавал да бъде неконтролиран, а желанието му да ги избягва – мигновено.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *