Александър Кадиев: Не е вярно, че се наливам с уиски в гримьорната!

Александър Кадиев

  Отсъствието на Александър Кадиев от предаването на Би Ти Ви „Преди обед“ породи цяла поредица от зловещи клюки. Завистници заподозряха, че синът на Катето Евро бил позорно изгонен от редиците на медията, а поканеният да го замества журналист Георги Тошев щял да заеме мястото му до Деси Стоянова завинаги. Устатият актьор обаче в понеделник се върна на екран.

„Отсъствах само временно. Имах тежки репетиции за новата си роля в Малък градски театър „Зад канала“, където съм на щат. В Посещението на старата дама“ играя учителя. Там съм лицето на морала. Участвам в голяма част от спектаклите на трупата, но и в още 2 постановки на „Сълза и смях“ – „Досадникът“ и „Горката Франция“, с които пътуваме в страната“ обясни Кадиев.

Той отрече спекулациите, че тайно пие уиски в гримьорната. Любимата му марка не се продавала в България и струвала 300 долара бутилката, поради което нямал възможност да пие, дори и да иска.

 

В студиото с Деси Стоянова

Сашо уточни, че въпреки голямата си заетост няма никакво намерение да напуска телевизията, защото работата там му харесва. Зрители отбелязват, че „мамин Сашо“, както го наричаха в началото, е дръпнал напред като водещ, пък и е доста забавен.

Освен това е известно, че журналистът Георги Тошев, който е продуцент и го заместваше, не е от хората, които се задържат дълго в страната. Жоро често пътува до Париж, където живее семейството му, освен това постоянно снима филми из цял свят.

„Не ми се отразява добре застояването в България“, повтаря Тошев, който обикновено се занимава поне с 3 проекта наведнъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *