Актрисата Боряна Братоева завъртя главата на сина на Ваня Цветкова

Актрисата Боряна Братоева

  Младата актриса Боряна Братоева, която се прослави като екранната дъщеря на Ваня Цветкова в „Седем часа разлика“, съвсем не е толкова хрисима, за каквато се представя в публичните си изяви.

 Брюнетката, заедно с няколко свои състуденти, вдигна неотдавна бунт срещу своя препо­давател – доц. Веселин Ранков. Според техни­те твърдения той злоу­потребявал с алкохола и късал студентки, ако откажат да флиртуват с него.

 Ранков се защити, като заяви, че това са абсолютни лъжи, а за­ради повишено ниво на пикочна киселина в кръвта му е забранено да консумира всякакъв алкохол. Въпреки това той бе изгонен от НАТФИЗ където Боряна вече се държи като звезда. Тя смята, че участието й в „Седем часа разлика“ я е циментирало като една от най-проспериращите млади актриси в България.

 До заветната роля на Мая тя стига случайно. Явява се на кастинг, но няма никаква надежда, тъй като преди това е хо­дила на десетки подоб­ни и винаги са я късали. „Нямах много време да се подготвя чак толкова детайлно, защото същия ден имах тежки репетиции в академи­ята. Все пак си бях научила текста. Явно съм била естестве­на и ме харе­саха. Когато раз­брах, ч е са ме одоб­рили изпаднах в шок“ обяснява Братоева.

Синът на Ваня Цветкова Павел

  Когато се запозна­ла с Ваня Цветкова на снимачната площадка, се разтреперила. Впос­ледствие била изумена, когато установила, че под гладната външност на секссимвола от 80-те, се крие сърдечна жена Цветкова също не крие слабостта си към своята екранна щерка. Синът й Павел бил оча­рован от Боряна, а арт клюкари дори вече са започнали да редят па­сианси кога актрисата ще стане част от семей­ството на Ваня Цветкова и в реалния живот. Па­вел бил яко хлътнал по младото попълнение на „Седем часа разлика“.

 „Когато гледа първата серия, синът ми много хареса Боряна“, призна актрисата. Ваня от годи­ни живее със сина си в Лае Вегас. Там Павел работи като програмист, но въпреки увлечението си по Боряна няма на­мерение да се завръща в България. 

През това време май­ка му Ваня Цветкова поддържа отлични от­ношения с кандидат-снахата извън екрана. Бившето крупие вече е проучило, че Боряна е свободна и я поканило

 Един­ственият разочаро­ван от евентуално­то сватосване на Боряна е репор­терът  на  Би Ти Ви   Боби   Лаза­ров, който също храни надежди за сърцето на младата актриса. В коридорите на Би Ти Ви злословят, че коле­гата им няма никакъв шанс пред конкуренци­ята на Павел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *