Азис хвърли бомба: Спирам да пея!

 Азис
Азис

  Азис спира да пее, разкри самият той в предаването на Карбовски пo TV7. Певецът обясни, че паузата в кариерата му ще е временна, но и доста продължителна. На сцената Василка щяла да се завърне след около година.

Според запознати изпълнителят вдигнал гребена, след като получи рекорден хонорар за участието си в „Къртицата“ – над 200 бона. Цяло лято той отказвал оферти от ресторанти. Пял само на 2-3 места, и то на двойна тарифа – 12 000 лева.

„Мога да си го позволя. Ще пея, когато преценя. Сега имам нужда от освежаване, от почивка и нов старт. Колегите ми Азистрябва да са благодарни – с моето оттегляне ще има малко повече работа за тях. И без това никой не ги търси. В България в момента има само 4 търсени изпълнителя – аз, Галена, Преслава, Тони Стораро. Останалите пеят по милозливата воля на някой кръчмар чорбаджия, унизявайки ги с ниски хонорари, все едно са улични артисти от пътуващ цирк“, сподели Азис.

По време на гостуването си в шоуто хитовият изпълнител произведе и друга новина, заявявайки: „Аз не заслужавам България“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *