Азис с нов мъж!

Азис
Азис

  Азис отново се носи на крилете на любовта! Мускулест здравеняк, явно новото гадже, се е лепнал като гербова марка до Краля на фолка, който го презентира по време на лятната си ваканция в комплекса за тузари на Евелин Банев – Брендо в българското Сен Тропе – Лозенец.

На верандата на тази бяла спретната къщурка за 3000 лева на седмица Васко и приятелят му събират слънчев тен.
На верандата на тази бяла спретната къщурка за 3000 лева на седмица Васко и приятелят му събират слънчев тен.

С този сигнал пристигна имейл от наш читател, който прикрепи и доказателства към твърдението си. Нашият папарак е успял да нащрака Азис и мистериозния му компаньон.

След плажа фолкзвездата тупа хавлията си. Дори и това действие на певеца преминава под зоркия поглед на бодигарда му.
След плажа фолкзвездата тупа хавлията си. Дори и това действие на певеца преминава под зоркия поглед на бодигарда му.

Двамата се настанили в луксозния „Оазис“, предпочитан предимно от милионери в началото на седмицата. Пристигнали в компанията на още трима души и наели два етажа на една от къщите в комплекса.

С кредитна карта фолкпевецът оправил сметката на рецепцията още при пристигането. За цяла седмица наемът му струвал почти 3000 лева, разкрива източникът ни. Макар комплексът на Брендо да е на първа Азис и ново гажделиния, Азис и свитата му не се къпели като простосмъртните в морето, а в басейн точно пред виличката им. Под зоркия поглед на якия си приятел Азис плувал по няколко пъти на ден в басейна, за да оформи бедрените си мускули и прасците. Настоял пред домакините си .през деня менюто му да включва само морски деликатеси предимно миди, крабове и скариди.

Азис е добър плувец, но мускулестият младеж му преподава нови стилове.
Азис е добър плувец, но мускулестият младеж му преподава нови стилове.

Единствено вечер изпълнителят на „Ти ме размаза“ си позволявал мръвки от барбекюто, което един от готвачите на комплекса разпалвал на верандата единствено за него и компанията.

Във вторник вечер миризмите на църцо-рещите над въглените деликатеси се разнесли из целия вилает. „Васко почерпи с мръвки и комшиите си от съседната къщичка. Ларж човек!“, разказва очевидецът.

Като на ВИП клиент от комплекса на Брендо предложили на Азис да го поглезят със СПА процедури. Той обаче срамежливо отказал с обяснението, че не понасял да го докосват непознати.

Затова пък масажист вечер размачквал телата на останалите му приятели и непознатия младеж.

Той и Васко събудили подозрение сред останалите посетители на „Оазис“, понеже денонощно не се отделяли един от друг. Когато това все пак се случело, татиураният момък не се отдалечавал на повече от 2-3 метра.

Подозренията им, че канарата от мускули е новият интимен приятел на певеца, обаче не се оказаха верни. Направихме си труда да проучим кой е въпросният млад господин. Оказа се, че това е личният бодигард и охранител на мегазвездата. Той работи при него от няколко месеца. „Наскоро Азис се раздели с приятеля си Велизар и явно това момче сега го утешава“, казват от приятелското обкръжение на певеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *