Азис разхожда сандалки „Живанши“ за 2 хиляди лева

 

Азис

  Фръцлата на поп-фолка Азиска разхожда изтънелите си телеса върху 2 хиляди лева. Толкова без малко се изръсила за чифт сандали от бутик в Париж, където отскочила инкогнито наскоро, се разбра от приближени.

На първо око летните чепици не са нищо особено – равна подметка с по три каишки и златни верижки върху им. Но пък били елитни – „Живанши“. Родната чалга икона така се пристрастила към новите си придобивки, че и у дома се разхождала, обута с тях.

Азис не можеда се нарадва на новата си скъпа придобивка

„Василка обаче е най-доволна, че „Живанши“-тата подчертават тънките й глезени, като същинска газелка е“, коментират приятелката си в обкръжението на звездата.

А долните й крайници съвсем се изтънили след изнурителнйте тренировки по бокс, които Василка не пропуска, откакто се измъкна от „Къртицата“. За разлика от „Биг Брадър“, в риалитито на TV7 звездите нямат ограничения в бюджета и могат да си хапват каквото си пожелаят в неограничени количества. От това обаче пострадала талията на Азис.

Костинбродската чучулига изпаднала в душевен шок и била на ръба на психическа криза, когато се качила на домашния си кантар. Теглилникът безжалостно отчел, че престоят в Базата е добавил 9 кила отгоре на Василкината снага. За да поправи щетите, сега през ден се поти в боксовата зала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *