Азис отваря сексмагазини

Азис
Азис

  Кралят на попфолка Азис е решил да се впусне в ново бизнес начинание. Ексцентричният певец ще се възползва от разкрепостения си имидж и ще спечели някой лев, като отвори верига от сексмагазини.

Засега изпълнителят на „Напипай го“ има готовност да отвори два магазина – в София и Варна, в които ще продава сексиграчки.

Това е вторият бизнес опит на краля на попфолка. Преди около година той опита да влезе в бизнеса с дрехи и ученически пособия, но се провали с гръм и трясък, защото никой не Азиспожела да купи на детето си чанта с илюстрация на голия з*дник на Азис. След провала славеят от Костинброд веднага уволни маркетинговите специалисти, които бяха виновни за провала, и на тяхно място назначи нови. Именно те са стигнали до прозрението, че на известния със сексуалната си разкрепостеност изпълнител най отива да е собственик на сексшоп.

Въпреки че бизнес планът на певеца звучи логично, той има известни притеснения за бъдещето си на предприемач. Те идват от кризата в икономиката и намалената покупателна способност на българите. Азис смята да компенсира рисковете с много работа, като магазините му ще бъдат отворени по 24 часа в денонощието. Според очакванията на специалистите първоначалните им обороти ще бъдат по около 100 лева на ден, което ще гарантира оцеляването им на първия етап от инвестицията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *