Азис извая бразилски з*дник

Дупето на Азис

  Най-презираният и коментиран орган на Азис – з*дникът му, ще избоде за пореден път очите на моралистите, след като скандални еротични кадри, предназначени за домашна употреба, достигнаха до журналисти. На тях провокативният певец гордо вири сек*апилно бразилско дупе.

Няма лъжа, няма измама, фотошоп също няма! Апетитно заобленото дупе, отразяващо се в огледалото, си е лично на Азис. Татуировката с разцъфналите рози на 100 процента доказва, че Василка си е отгледала з*дник за завиждане, с какъвто не могат да се похвалят голяма част от колежките й от лекия жанр. Според доставчика на скандалните кадри, на който имаме пълно доверие, певецът вързал бас с приятел, че има по-сексапилно дупе от това на жена му, известен модел. Понеже двамата повели спора от разстояние, за да не е голословен, Азис заснел с айфона задната си броня в хотелска стая и така доказал, че е прав.

Ожалил се обаче: „Оле, оле, колко пот ми изцедиха заради тоя з*дник!“. Василка предоставила дирницата си на личния си фитнес инструктор, който в последните четири месеца буквално я смазал от тренировки.

Душманинът посещавал Азис у тях, където си е обзавел просторна зала с уреди. От изтощение певецът два пъти театрално припадал по време на тренировките, казват съседи в кооперацията му.

Добре, че на последния етаж живеела известна лекарка, която му оказала спешна помощ. „Ама пък дупето си е лично мое, а не е тъпкано със силиконови разтвори като на някои „звезди“, фукала се Василка.

Задните части на Костинбродската чучулига са болна тема за консервативно настроените българи. За пръв път нацията въстана срещу дупето на Азис преди няколко години, когато от билборд изпълнителят се изпружи по гола задна плът срещу паметника на Апостола Васил Левски. Миналото лято пък вълна на негодувание предизвика тираж на ученически тетрадки и пособия с отпечатания върху тях задник. Преди това се завихриха и полемики около спора редно ли е ексцентрикът да продава албума си не чрез своя лик, а чрез своя г*з.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *