Автосервиз „Сиромашка радост“ отвори врати! Клиентите сами оправят колите си срещу жълти стотинки!

Сиромашка радост

Кодошлия кътка клиентите си с оригинален надпис над сервиза си на улица „Околчица“ в град Враца.

Автомонтьорът Борислав Борисов се превърнал в същинска атракция за врачани и гостите на града, след като отвори първия по рода си сервиз за ремонт на автомобили, наречен „Сиромашка радост“. Закъсалите клиенти биват привлечени от табелата  и няма как да я подминат. Надписът украсява малък домашен сервиз с канал, който се предоставя под наем за лев-два на час, а особеното в него е, че клиентите сами ремонтират автомобилите си под вещото око на майстор Борислав Борисов – Боци.

Враца

Според зевзека, в България можеш да оцелееш, само ако правиш от нищо нещо. Самият майстор е работил като шофьор, стругар, автотенекеджия, но след прекарана тежка болест днес вече му е трудно сам да върти сервиза. Но човекът иска да остане  полезен на хората като домашен майстор, който помага срещу символична такса. Според съседите „Сиромашка радост“, никога не оставала без клиенти и винаги сервизът е пълен.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Автосервиз „Сиромашка радост“ отвори врати! Клиентите сами оправят колите си срещу жълти стотинки!"

  1. Клинкер   27.11.2014 at 10:19

    Благодаря за тази новина,която споделихте.За пореден път се убеждаваме и виждаме, ако човек като чака прекалено дълго време, той се пречаква и започва да действа сам.Явно и в политиката трябва да чакаме…не знам още колко време докато вземем всичко в наши ръце и започнем да контролираме парите то данъците си къде да отиват.Надявам се да ни пишете пак дали има промяна в тези сервизи.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *