Златка Димитрова се нахвърли срещу Ася Капчикова! Ето защо:

zlatka-dimitrova-5

Златка Димитрова се намеси в скандала между Ася Капчикова и д-р Енчев. Черната Златка, която не пропуска да се изкаже по всяка тема, и този път не изневери на себе си и скочи срещу гаджето на Криско.

Ася Капчикова спечели ваучер за 10 000 лева за операция за уголемяване на бюста от д-р Енчев. Тя обаче реши да подари наградата на жена, претърпяла мастектомия. Когато отишла при Енчев обаче, той й заявил, че трябва да доплати имплантите и да се бръкне с 4000 лева.

Златка Димитрова, която е сред рекламните лица на д-р Енчев, скочи да го защитава във фейсбук. Плеймейтката обвини колежката си, че си прави реклама на чужд гръб и ако искала да направи нещо благотворително, не било необходимо да вдига шум по медиите.

asia-kapchikova-enchev

Черната Златка повтори защитната теза на д-р Ангел Енчев, че ваучерът от 10 000 лева бил само за услугата, а самите импланти се заплащали отделно.

Самата Златка Димитрова ни проглуши ушите през последните две години с благотворителните си каузи. Благодарение на една от тях спечели „Биг брадър ол старс“, като обеща, че ще дари наградата на болно момче. Това обаче така и не стана ясно дали се случи.

А много родни звезди се изказа доста остро срещу някои от благотворителните кампании на Златка, сред които Силвия Кацарова и Жени Калканджиева. Появиха се съмнения, че Димитрова използва благотворителната фондация за малко по- различни цели.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *