Златка Димитрова бясна заради хейт! Ето как отвърна на зложелателите си:

Златка Димитрова избухна срещу недоброжелателни коментари от страна на свои последователки, също майки, които разкритикували начина, по който се грижи за бебето си.

Вече констатирах някои неща относно майчинството:
1. Щом изглеждаш в отлична форма, малко след раждане, си лоша майка!
2. Щом имаш време за всичко, значи има нещо гнило, просто не си добра майка!
3. Щом имаш време за себе си, си лоша майка и не си гледаш детето!
Това са коментари за две „майки“!
СМЕЯ СЕ С ГЛАССССССС!
100000% си гледам детето МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ТЯХ!!!!!!!

Плеймейтката отнесла доста хейт в социалните мрежи, заради факта, че намира време да спортува и да се приведе в топ форма, само няколко месеца след раждането. Наскоро тя дори се похвали с перфектни плочки на корема – нещо немислимо за повечето жени, които са родили преди шест месеца.

17662422_411938032504335_1038434066090688512_n
Златка със зашеметяващи плочки месеци след раждането

Освен това, Златка винаги е с нова прическа, маникюр и пр., което показва, че редовно посещава и салоните за красота.

Моделката обича да се хвали с социалните мрежи, че успява да намери време за всичко. Най- вече заради факта, че има бавачка. В това, разбира се, няма нищо лошо.

Но не и за много от фенките на Черната Златка, които могат само да си мечтаят някой да ги отмени в грижите за бебетата им, когато имат нужда от малко почивка. Не всички майки могат да разчитат на бабите, а и да наемеш бавачка изисква по- сериозни финанси, с които повечето семейства не разполагат.

Да ходиш всеки ден на фитнес и да си наемеш личен треньор, като Златка Димитрова, също струва доста. Както и ходенето в салони за красота и пр.

Проблемът е по- скоро социален и изобщо не става въпрос кой как се грижи за детето си. Бедните стават все повече, а богатите – все по- привилегировани. Като всяко парвеню, Златка обича  да парадира с възможности, а майките, които ги нямат, й търсят кусурите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *