Жените се влюбват два пъти преди да се омъжат

Според статистиката са най – добронамерени към третия сериозен партньор

влюбена жена

Не би ли било чудесно, ако съществува математическа формула за намирането на перфектния партньор? Със сигурност, но за съжаление все още не се е родил човекът, който да я измисли. Така че почти всеки от нас трябва да премине поне през няколко запознанства, досадни срещи и мъчителни раздели, преди да удари в десятката. А и тогава пак не е сигурно, че си намерил правилния човек.

Скорошно проучване установи няколко интересни факта за поведението на жените. Според данните от него, средностатистическата дама целува по 15 мъже и се влюбва тежко поне два пъти, преди да сключи официален брак с Единствения. Анкетата бе проведена сред 2 000 представителки на нежния пол във Великобритания, които вече са намерили своя човек.

Също така бе установено, че средно четири от всичките петнадесет връзки са изключително лоши и трудни за разплитане. Обичайно жените имат по осем сексуални партньори преди да се омъжат, а 40 на 100 са пробвали секс с двама или повече партньори.

Експертите съветват да не се притеснявате, ако вашият опит не е в точно съответствие с този на анкетираните. Защото съдбата на всеки човек е различна и някои намират любовта на живота си още с първия изстрел, докато други не могат да го направят никога. Казано с други думи, можете да откриете вашия принц и без да се налага да целувате 15 жаби.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *