Защо да изберем кола маска пред бръснене?

kola-maska-vidove

Много жени предпочитат да се депилират в кола маска, докато за други самобръсначката е по- добрият вариант.

Ето 7 причини, според които е по- добре да използвате кола маска вместо самобръсначка:

1. Няма рани. С кола маската няма риск от порязване или разраняване на кожата, което означава че няма риск и от инфекция.
2. Отслабва косъма. Чрез депилацията с кола маска косъмът става по- тънък. С времето космите стават все по- незабележими, защото и самите космени корени се изтощават. Бръсненето действа точно обратното, прави космите по- дебели.
3. Болката намалява. Мисълта, че нанасяме гореща кола маска върху кожата, после дърпаме космите, звучи доста болезнено. И наистина е така. Но с времето и с постоянство, болката става по- поносима и дори няма да я усещате.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kolamaska
4. Прави кожата гладка. Много видове кола маска имат хидратиращ крем, който омекотява кожата след депилация.
5. Помага за изхвърлянето на токсините от тялото. Когато използваме кола маска за депилация, се отваря пространство около космения корен, откъдето може тялото ви да се освобождава от натрупаните токсини.
6. Различен тип кола маска за различна кожа. Можете да изберете кола маска, която се адаптира за вашия тип кожа, така че да не я дразни.
7. По- малко подкожни косми. Много често бръсненето може да образува подкожни косми. При депилацията с кола маска се премахва корена на косъма, така че вероятността да остане затиснат под кожата, е доста малка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *