Зара от „Биг Брадър“ трупа пачки от свой бизнес! Ето с какво се занимава:

zara-4

Зара от „Биг Брадър“ е започнала доходоносен бизнес на остров Пукет, където в момента живеят със съпруга й Ерик Уотсън. Бившата моделка се е преквалифицирала във фитнес инструктор и работи само с много богати клиенти.

Освен че предлага скъпи индивидуални тренировки, тя изготвя и специален хранителен режим към тях.

Брадърката е научила много за спорта и диетите покрай съпруга си Ерик, който и шампион по плуване, а бизнесът му е свързан със спорта. Самата тя изглежда невероятно. Тялото й е изваяно перфектно и то е най- добрата й реклама.

zara-7

Зара и Ерик се ожениха миналата година, а от няколко месеца са се установили на остров Пукет в Тайланд. Австралиецът има бизнес с водни атракциони и явно се опитва да пробие там. А половинката му вече е толкова навътре във фитнеса, че не случайно започва вече да печели от това.

Засега не е ясно колко време ще останат в Тайланд, но младото семейство сериозно обмисля идеята за дете. Двамата планират да започнат с опитите от следващата година, когато разберат дали ще останат на Пукет или ще сменят отново държавата.

Зара се запозна със съпруга си преди две години в Дубай. Брадърката тъкмо се беше разделила с международния аферист Иван Танев- Универсалния. Именно заради него тя заминава за арабското емирство, където той бяга, след крупна далавера в България.

Държавата ни го обявява за издирване с Интерпол, но в Дубай той е недосегаем. Зара пък не смее да се прибере в родината, за да си няма неприятности с властите.

В крайна сметка, тя не издържа и се разделя с мафиота. Решава да остане за известно време в Дубай, докато нещата в България се поуталожат. В този период се запознава с австралиеца Ерик. Двамата се влюбват лудо и след година той й предлага брак. Сега двамата обикалят по света и се надяват в най- скоро време да станат трима.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *