Заблуди за целулита

Целулитът е проблем, с който повечето жени трябва да се справят. Това е натрупване на мастна тъкан най- вече по краката и дупето. Засяга всички жени, без значение възрастта или теглото. Много често обаче има толкова разнопосочна информация, че не можем да се ориентираме кое е вярно и кое – не.

celulit-mitove

„БИО – КОД“ – ТОП ГЕЛЪТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

5 . Целулит се появява, когато напълняваме. Това е пълна лъжа, ако беше така само жените с наднормено тегло щяха да го имат. Въпреки че мастните депа под кожата могат да образуват целулит, няма значение колко мазнина събирате. Дори жени, които редовно тренират, могат да имат целулит.

4 . Можете да го премахнете с упражнения. Този мит е свързан с теорията за мазнините в тялото ни. Но както казахме, количеството килограми нямат отношение към целулита. Спортът е важен за здравето, за оформянето на тялото, тонизирането на мускулите, а ако отслабнете, може да намалите външно целулита, но няма гаранция, че ще се morska-solслучи.

3 . Токсините предизвикват целулит. Много козметични продукти обещават пречистване на тялото от шлаките и токсините, което ще доведе до намаляване на целулита. Но това изобщо не е така. Дори да пречистите организма си от токсини, не е много сигурно, че ще премахнете и целулита.

2. Не можете да се предпазите. Според много жени целулитът е генетичен и затова не може да се избегне. Освен наследствеността обаче, има още много фактори като хранене, пиене на вода, движение, навици, които влияят върху това дали ще се появи целулита или не.

1 . Може да премахнете целулита с липосукция. Смята се за чудесен метод, който премахва мазнините от тялото. Но изобщо не е вярно, че ако махнете мазнините от корема и мускулите, ще успеете да премахнете и целулита. Истината е, че липосукцията дори може да влоши ситуацията, тъй като кожата още повече ще се деформира от изсмукването на мазнините.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *