Втори рунд! Калина Паскалева отвърна на подлата атака на Анита Мейзер – Ето как я подреди:

kalina-paskaleva-4

Скандалът между Анита Мейзер и Калина Паскалева продължава с пълна сила. „Черешката на тортата“ се превърна в арена на грозни сцени между двете дами.

В епизода с вечерята на Ваня Джаферович, пияната Анита Мейзер нарече Калина в очите „долна проститутка“. Двойничката на Шрек ни в клин, ни в ръкав се изцепи, че тъй като не била чувала нищо за писателката, поразпитала свои познати за нея. Няколко души нарекли Калина „долна проститутка“.

Паскалева обаче успя да запази хладнокръвие и да отговори по най- правилния начин. По- късно във фейсбук Калина също коментира скандала, като написа, че няма нужда от извиненията на Анита, тъй като атаката й е била умишлена с цел да бъде унизена. „Няма нужда от това лицемерие“, заключи Паскалева.

anita-meizer-1

 

Прави впечатление, че застаряващата сексбомба Анита Мейзер, стръвно кълве по- младите си колежки Моника Валериева и Калина Паскалева. Още в първия епизод измислената „Мисис България“ започна да прави подмятания по адрес на плеймейтката Моника. Анита я нарече „професионална пиячка“ и започна да прави намеци, че злоупотребява с алкохола.

Самата Анита призна, че не носи изобщо на твърди напитки и лесно се напива. Но след като се отцепи още в първия епизод на „Черешката на тортата“, заяви, че ще си има проблеми вкъщи. Анита обвини, че Моника я подстрекавала да пие и затова тя трябвало да успокои съпруга й. Валериева остана потресена от неприличната реплика и видимо се засегна.

На следващия ден обаче, Анита взе на мушка Калина Паскалева.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Втори рунд! Калина Паскалева отвърна на подлата атака на Анита Мейзер – Ето как я подреди:"

  1. Веси   29.07.2016 at 7:53

    Бих и извадил гръкляна на Анита,без извинение и от все сърце и пожелавам дъщеря и да се превърне в платена жрица на любовта,за разлика от Калина.Бог ме обича и ще и отмъсти жестоко!Да не го забравя.А дъщеря и надали има какво друго да покаже,имайки предвид какво може да наследи от майка си.Това не мога да простя и обмислям вероятността да заведа иск за обида.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *