Всичко си показа! Емануела цъфна по прозрачна рокля! СНИМКИ (+18)

emanuela-1

Емануела взриви феновете си с прозрачна рокличка на участие в Студентски град. Сексапилният тоалет в огнени краски не остави нищо скрито за окото.

Червеното бельо на фолк певицата прозираше най- спокойно под дантелената й рокличка. Мъжката аудитория успя на воля да оплакне окото, като представителите на силния пол се чудеха къде по- напред да гледат – дали в силиконовия бюст на Емануела, или в червените й бикини.

Явно ходенето само по бельо на участия се завръща на мода в поп фолка. Първа започна да се разхвърля фолк дивата Мария. За бившата госпожа Гущерова стана съвсем нормално да върти гьобеци само по сутиен пред публиката си.

Фолк ветеранката Малина също често кърши снага в прозрачна рокля, под която прозира бельото й. Но както при нея, така и при Мара Отварачката, това са отчаяни мерки за привличане на повече публика по участията им, за да могат да си вдигнат хонорара, тъй като и двете в момента вървят на „промоция“ по 4000 лева.

Случаят с Емануела обаче е по- различен. Зеленооката певица прибира по 6 бона за своя изява, а и не може да се оплаче от липса на интерес. Дори напротив. Тя често отказва ангажименти, за да може през вечер да си е вкъщи при малкия син.

Вероятно провокативният вид на Емануела е целял да привлече вниманието върху новата й песен „Виновна“. Но едва ли някой в дискотеката е разбрал, че певицата има ново парче. Докато мъжете точеха лиги по червеното бельо на фолк дивата, жените се стараеха да си дават вид, че изобщо не я забелязват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *