Вижте Светлана Василева преди операциите! Няма да я познаете! СНИМКИ:

Бляскавата визия на Светлана Василева в момента няма нищо общо с начина, по който е изглеждала преди години. Преди да дойде в София, за да стане плеймейтка, момата от Търговище трудно би могла да бъде наречена „красавица“ или „модел“.

Светлана Василева имала проблеми с наднорменото тегло и се подложила на зверски диети, за да се сдобие с тяло като за корица на модно списание. Тя признава, че драстичните режими й докарали тежък гастрит и вече трябва внимателно да избира храната, която яде.

Светлана е в средата

Василева се е подложила и на толкова много пластични интервенции, че вече сигурно им е забравила бройката. Само носът й е правен три пъти. Плеймейтката винаги е била комплексирана от размера на обонятелния си орган. Затова през годините постепенно го изпиляваше, докато добие днешния си вид. Колежките обаче я бъзикат, че от толкова операции, нищо чудно някой ден носът й да падне като на Майкъл Джексън.

Скулите и брадичката на Светлана също са минали през скалпела на пластичния хирург. Така, към днешна дата, лицето й изглежда по- издължено и грациозно, за разлика от природните му дадености.

А откакто е с Християн Гущеров, моделката най- после се радва на скъпи тоалети и аксесоари, които завършват зашеметяващият й вид.

Връзката с милионерския наследник обаче се е отразила и на самочувствието на Светлана Василева. При предишната си изява във „Вип Брадър“ тя беше тиха, неконфликтна, клюкарстваше по ъглите и не смееше на никой да говори на въпреки.

Още с влизането й в „Биг Брадър мост уонтед“ обаче, тя демонстрира такава надменност и предвзетост, че човек би си помислил, че е някоя кралска особа. Светлана си позволява да държи тон на съквартирантите, а в снощния епизод дори се развика на Биг Брадър и на съквартирантката си Мариела Нордел.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *