Виж колко струва банският на Галена за почивката й в Дубай:

galena-dubai

Напук на студа в България, Галена събира слънчеви лъчи в Дубай и Абу Даби.

Фолк звездата и семейството й отлетяха за арабските емирства, веднага щом приключиха служебните й ангажименти по Нова година.

За почивката си Галена накупила чисто нови плажни аксесоари и тоалети. Фолк звездата изръсила тлъсти суми за бански, очила и пр.

galena-dubai-2

Модните спецове веднага коментираха, че само единият от банските на Галена, е на стойност 800 лева. Цената му обаче едва ли е проблем за фолк певицата, която е една от най- скъпоплатените в жанра. Галена печели по 6 бона на участие, а тя има доста работа.

Факт е, че родните красавици се надпреварваха през празничната седмица да се показват от плажовете и хотелите на Дубай. За разлика от тях обаче, Галена и съпругът й отделиха повечето време от почивката си да прекарат в Абу Даби, където е още по- скъпо.

Фолк дивата дори се опита за излъже, че е отседнала в хотела на шейха на Абу Даби – „Емирейтс палас“, където нощувките са по 10 000 долара на нощ. Оказа се обаче, че Галена се е снимала само в двора на 7- звездното здание, който е отворен за посетители.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *