Венета Райкова я окъса, събира тен под балкона си

Венета РайковаВенета Райкова за първо лято не демонстрира снимки от вила в Гърция, богати трапези под тежка асма на фона на кристалносиньо море.

Всяка година тя отделяше поне месец да се плацика по гръцките плажове, но сега сметките й са запорирани и не може да си го позволи. Заради делото за обида, което Юксел Кадриев заведе срещу нея и го спечели, а сега тя обжалва, е останала без стотинка, а Тишо се грижи изцяло за издръжката й.

И все пак   водещата на „Горещи срещи” по Би Ай Ти няма да остане без тен. В затворения комплекс, в който живее има вътрешен басейн и тя е една от най-честите му посетителки. Сега е спокойно, защото останалите съседи са или на море, или на планина и басейнът не е много посещаван.

Венета банскиЧесто тя може да бъде видяна с книга в ръка, или пишейки нещо в тефтера си край малката, но чиста водна площ. Омазана с всякакви кремове, за да не пострада кожата й, която се счита за национално богатство, тя героично стои под слънчевите лъчи, за да не се окаже, че е останала бледолика и без отдих цяло лято.

Разбира се, водещата не оставя феновете си неинформирани и поства фотос как се пържи между зелените храсти. Тя се оправда, че пишела новата си книга и затова нямала време за далечни дестинации и си позволявала да излезе най-много пред блока. Но и това й било достатъчно, за да релаксилра.

Дали?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *