Възможно ли е ръстът да пречи на любовния ви живот?

Размерът има значение

Изследвания показаха, че ръстът оказва огромно влияние на взаимоотношенията между хората, поне що се касае до любовния живот. Оказва се, че мъжете с височина 1. 90 м имат 17% по – голяма вероятност да бъдат потърсени за среща от момиче, сравнено с кавалерите извисяващи се на 1. 75 м. Ниските момчета с височина под 1. 68 пък са още по – ощетени, защото шансовете им падат с невероятните 55%.

размерът има значени

Според учените, причината се крие в мозъка на жените. Те просто са програмирани да търсят представителите на противоположния пол с най – силни гени, защото от тях подсъзнателно очакват да създадат по – силно поколение, разкрива професорът по поведенчески науки от Холандия Герт Стълп.

Въпреки това експертът уточнява, че ръстът все пак далеч не е най – определящият фактор. Дава няколко безценни съвета за мъже, касаещи онлайн запознанствата. Ето как трябва да се представяте в социалните мрежи.

Не се усмихвайте на снимката. Жените получават тръпка от мъже с безизразни, горди или дори мрачни изражения и ги намират за доста по – привлекателни, сравнено със снимките на ухилени до ушите момчета. Психолози обясняват, че усмивката често се тълкува като признак на социално покорство, докато острият поглед разкрива непримиримост и борбеност срещу решенията на съдбата.

Дръжте китара в ръка. Дори действително да не свирите на инструмент, просто сложете в профила си една снимка с китара в ръка. Това определено ще предизвика сексуален интерес от страна на жените, които принципно смятат артистичните личности за огнени любовници. Просто интересите в областта на музиката и изкуствата като цяло, говорят за добри гени и талант. Повишава интереса с невероятните 35%.

Носете червена риза. Червеният цвят е с около 20% по – привлекателен сексуално, сравнено със синия. Той ще ви накара не само да изглеждате доминиращ, но също ще подчертае и чувството за самоувереност.

Скъсете името си. Може и да изглежда малко странно, но жените всъщност предпочитат по – кратки имена. Най – голям успех жънат мъжете, представящи се с малкото си име. Тоест, в профила по – добра работа ще свърши „Иван”, „Драган” или „Петкан”, а не Хуан – Карлос Мария де Мендоса Аривера дел Рей. А най – добра работа върши умалителната степен, така че е хубаво вместо Петър да се представите като Пепи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *