Упражнения за желязно дупе

Хубавото и стегнато дупе е много важно, за да изглеждаме страхотно в каквато и да е дреха. Ако искате да стегнете задните си части, вижте някои от най- добрите упражнения.

dupe

Клекове

Стоите изправени. Отваряте леко краката на няколко сантиметра от раменете. Свийте коленете и започнете да клякате бавно. Гърбът е изправен. Когато достигнете прав ъгъл между свитите колене и бедрата, задръжте в тази позиция за няколко секунди. След това започвате пак бавно да се изправяте. Направете няколко повторения.

klqkane

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

Ножици

Легнете на пода на една страна. Тялото е в права линия. Вдигнете горния крак нагоре, докато достигне паралелна позиция на долния крак. Все едно че образувате ножица. Направете 10 повторения с единия крак, след което се обърнете на другата страна и направете отново 10 повторения, но с другия крак – който се пада отгоре.

nojica

Вдигане на крак

Застанете на четири крака. Ръцете да са на височината на раменете. Коленете се падат под бедрата. Вдигнете крака си нагоре, докато образува права линия с пода. Свийте коляното навътре и отново върнете крака обратно. Направете 10 повторения, после сменете крака.

vdigane

Мост

Легнете на пода. Ръцете стоят изпънати от двете страни. Стегнете седалището и го изтеглете нагоре като вдигане ханша, докато образува права линия от краката до зоната на раменете. Задръжте в тази позиция 30 секунди. След това бавно върнете в начална позиция.

most-zemq

Тренировка за седалище – първо ниво. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/mLiHXd_8YoY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *