Цяла София говори! Бесен любовник натири Моника Валериева с грозен скандал! Виж Тук:

monika-val-6

Голям срам преживя Моника Валериева наскоро! Оборотната златотърсачка била позорно изгонена от един от най- известните софийски ресторанти от любовника си.

Шест месеца Валериева въртяла любов със заможен, но женен мъж. Баровецът бил с цели 20 години по- възрастен от нея, но й осигурявал завиден стандарт на живот. Заедно с любовника си постоянно пътували по екзотични дестинации. А Моника Валериева имала достатъчно пари, за да ги пилее, както тя си знае.

Из столичните клюкарници връзката им не била тайна за никого. Затова и позорната случка, която се разиграла в ресторанта между златотърсачката и спонсора й, в момента се разнася от уста на уста из тузарските кръгове в София.

Вероятната причина за грозния скандал е, че бизнесменът спипал Валериева в крачка с друг. Затова й спретнал такава сцена, която дълго ще се помни в родните вип среди.

monika-val-5

Той сравнил със земята шавливата златотърсачка пред смаяните погледи на клиентите на изискания ресторант. Моника побързала да си излезе под канонада от нелицеприятни епитети, с които я записвал бесният й любовник.

Баровецът й спрял издръжката, така че сега Валериева ще трябва да си търси нов спонсор. Но едва ли ще остане задълго безпарична. Моделката е доказала, че е доста оправна, а и хич не й пука какво се коментира за нея.

Стига да не е в национален ефир, както си изпати Люси Иларионов по време на съвместното им участие във „Вип Брадър“. Тогава режисьорът заяви с прав текст, че Моника Валериева практикува най- древната професия. Когато научи, златотърсачката го заплаши със съд и наистина си изпълни заканата.

В момента двамата се съдят, но делото е до никъде. Междувременно, Иларионов се оплака, че му звънят мутри да го заплашват, заради Моника. Той пък й отвърна с подигравателна песен, озаглавена „К*рва като Моника“, в изпълнение на гаджето му Ани Хоанг.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *