Трупаме мазнини по корема, когато не закусваме сутрин

Звъни будилникът и мозъкът започва да се притеснява: „Вече ставам, а изядох всичката захар“. Мозъкът осъзнава сериозността на положението, ако жената реши да не закуси, защото иска да отслабне и е на диета.

zakuska-otslabvane

Който не закуска, жестоко се лъже: изяжда собствените си протеини, сякаш се самоизяжда. Резултатът е загубата на мускули и колаген.

Най- лошото настъпва, когато вече е следобед и сме останали без капчица захар. Мозъкът, преди за изгуби всичката енергия, провокира гладни атаки и увеличава многократно апетитът. Ние усещаме зверски глад, и по специално, много ни се яде сладко и мазно. Започваме нервно да ядем такава храна и така трупаме килограми.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Най- добре е човек да закуска един час, след като се е събудил. С този лесен съвет ще подобрите метаболизма си, ще се

Когато не закусваме сутрин, налитаме на най- вредната храна
Когато не закусваме сутрин, налитаме на най- вредната храна

чувствате по- доволни и с повече енергия за изпълнение на служебните задължения.

Ето какво предизвиква у жената липсата на закуска:

1. Увеличаване на мазнините по корема 2. Умора и мускулни болки 3. Косопад 4. Поява на повече окосмение и акне 5. Спонтанен аборт 6. Желание да яде въглехидрати

Ето какво предизвиква у мъжкия организъм липсата на закуска:

1 . Увеличаване на мазнините по корема 2. Хъркане 2. Висок холестерол и триглицериди 4. Брадавици по шията и мишниците 5. Задържане на течности 6. Безсъние и главоболие

Помнете, че трябва да се храните по 5 пъти дневно. 3 основни хранения и 2 малки закуски от един плод или малко кисело мляко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *