Трикове как да изглеждаме по- стегнати

Вече е лято, а не винаги успяваме за постигнем желаните резултати във фитнеса. За да можете да носите по- оскъдни дрехи, без да се притеснявате, ви представяме няколко съвета как да изглежда тялото ви тонизирано.

tyalo-tonizirano

1. Използвайте стилизиращо бельо. Разбира се, ще ви свърши работа, ако трябва да носите рокля или друг тоалет, но не и на плажа. Все пак обаче е нещо.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Носете дрехи в правилния размер. Какъв ужас, ако панталонът не е в подходящия размер! Така само ще изскочат паласките. Тясната блуза пък ще кара коремът ни да се показва.

3. Правилна стойка. Като се чувствате висока, ще ходите по- правилно и с изправен гръб. Така гърдите и коремът ще изглеждат по- стегнати и слаби. Така ще свикнете да прибирате корема и ще изглеждате по- слаби.

tokcheta

4. Направете токчетата ваши приятели. Със сигурност ще ви помогнат да изглеждате по- слаби, краката ви ще изглеждат по- дълги и стегнати. Не носете токчета с връзки на прасците, защото визуално правят краката да изглеждат по- дебели.

5. Наблегнете на бронзовия тен. Това не означава да се опечете в солариума или на слънце. Просто използвайте кремове, които правят изкуствен бронзов тен.

6. Правете различни стойки в снимките. Разгледайте снимките на холивудските звезди – всички те използват техники, така че да изглеждат по- слаби на снимките и на червения килим. Например, едното рамо напред, а другото назад. Или единият крак по- напред.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *