Тита се похвали с гаджето си – СНИМКА:

Протежето на Криско – Тита, се изфука с новото си гадже. Младият мъж се казва Виктор и двамата са заедно от близо година.

Преди да станат гаджета, дълго време били най- добри приятели. В един момент обаче открили, че чувствата им са много повече от това.

Виктор също циркулира в арт средите, така че много добре разбирал работата на приятелката си Тита. Винаги се отнасял с уважение към професията и ангажиментите й покрай нея. А това е едно от най- важните неща за младата певица, която се бори със зъби и нокти да се наложи на пазара.

Гаджето на Тита не живее в момента в България, но редовно си идвал, за да бъдат заедно. Тя също ходила при него, когато има време, но това се случвало много по- рядко. Освен че обикаля из страната за участия, певицата се снима и в интернет сериал.

Тита с гаджето си Виктор

За капак, протежето на Криско все още ходи на училище. Христина, както е истинското й име, е в 12 клас и догодина завършва. Тя все още не е решила какво ще следва, но е категорична, че иска да завърши висше образование.

Колежките й Гери- Никол и Дара, които бяха абитуриентки тази година, засега нямат никакво намерение да продължават с ученето.

Гери- Никол много искаше да запише някаква арт специалност в престижен чуждестранен университет, но после се отказа. Тя си е навила на пръста, че иска да става световноизвестна и търси начини да пробие. Певицата прекара близо месец в САЩ, но засега няма резултати от срещите й с тамошни продуценти.

Дара пък категорично се е отказала от идеята да учи висше, тъй като нямала време. За разлика от Гери- Никол, тя все още няма амбиции за пробив в чужбина. Но знае ли се.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *