Типове характер, които пречат на отслабването

otslabvane-harakter

Специалистите обясняват, че има определен тип хора, които възпрепятстват или затрудняват отслабването. Определянето на някои от чертите, промяната им, модифицирането на някои навици, биха ви помогнали да изпълните целта.

Японски учени доказа, че когато започнем програма за отслабване и подобрим самочувствието си по време на диетата, свалянето на килограми е много по- лесно, отколкото при хора, които не променят поведението си.

Вашият характер се отразява на теглото ви?

Ето някои типове характер, които могат да попречат на отслабването:

1. Изискващ. Суровите и изискващи хора са склонни да ядат повече, когато допуснат грешка, тъй като реагират негативно. По- топлото и разбиращо поведение ще ви дадат увереността, че няма да повторите грешката.

2. Услужлив. Хората, които искат винаги да се харесват на околните, повишават нивата си на стрес и изморяват емоционално хората. По- трудно се удържат пред изкушенията. Често избират неподходяща храна и са по- склонни към калорична и мазна храна. Съобразявайте се със себе си, без да чувствате вина.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-izkusheniq

3.  Непостоянен. Лесната промяна в мнението, диети или плановете, ви кара по- лесно да пренебрегнете хранителния си режим или тренировките. Бъдете постоянни в обещанието си, помнете успехите си, това е начин за мотивация.

4. Разбиращ. Този тип хора са склонни към стрес. Повишава се производството на кортизола, хормонът, който ни предразполага към напълняване.

5. Импулсивен. Оставят се на изкушението или лесно променят решението си. Разсейвате се ментално с правене на упражнения или креативни занимания.

Трябва да владеем темперамента си и да си отработим техники по самоконтрол, за да намалим социалния стрес. По този начин се отслабва и по- лесно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *