Тенденции в цветовете на косата за 2014

Ако искате косата ви да е в актуален цвят в крак с модата, ви представяме кои цветове ще предизвикат фурор тази година. Разгледайте предложенията ни и си изберете новата визия:

tendencii-kosa

Натурално кафяво.

Въпреки че на пазара има различни варианти на кафявото, тази година на мода е естествената визия. Косата е само част от общия вид, а не централна точка. Ако искате едновременно да сте красиви и естествени, изберете среден тон на кафявото. Цветът ще освежи външността ви и ще ви подмлади.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК

kafyavo

Червено- оранжево.

Ако искате да заслепявате с косата си и да се чувствате секси, играйте с червените, почти оранжеви тонове. В днешно време червенокосите са на мода и модел за подражание, ако искате драстично да смените цвета си.

Огнените тонове маркират тенденцията за 2014 година, и не е необходимо да имате много бяла кожа, за да се открояват.

cherveno

Платинено- русо лед

На червения килим виждаме доста знаменитости, които са платинено- руси, почти бели, в контраст с тъмно- кафяви вежди. Именно този контраст е тенденция през 2014.

Ако косата ви е къса, цветът още повече блести и няма да изглеждате като типичната блондинка. Този тон трудно се поддържа, поради което стилистите препоръчват редовна употреба на тонер и редовни посещения при фризьора.

rusa

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *