Светлана Василева пак се пусна дибидюс! СНИМКИ +18:

svetlana-vasileva-1

Светлана Василева се завърна към голите снимки с гореща лятна фотосесия за „Плейбой“.
Тя е сред най- известните родни плеймейтки, въпреки че не успя да спечели конкурса през 2009 г., но пък се окичи със специалната награда „Мис Плейбой“.

19985224_1955798714700466_4207404036799856640_n

Василева отдавна не се беше снимала топлес и даже се беше зарекла да не го прави повече, защото не искала да я свързват само с това. Но усилено се говори, че Светлето сериозно закъсала с парите, след като последният й любовник я натирил. Дори й се наложило да се изнесе в съвсем скромна квартира в Студентски град.

Колкото и да се опитва да стои настрани от скандали, блондинката напоследък все по- често се оказва забъркана в светски интриги. Из столичните клюкарници вече цял месец се шушука за грозната сцена, която се разиграла между Жоро Бирмата и Светлана Василева преди месец.

Екшънът се случил в известна дискотека. Милионерът, който в момента е гадже на Алисия, се забавлявал в коч компания с десетина свои приятели. Ненадейно се появила Светлана, която била вече доста пияна и се опитала да се присъедини към компанията. Или по- точно, да се докопа до младия милионер.

В даден момент плеймейтката направила опит да седне в скута на пернишкия тузар. Той обаче се вбесил и я избутал. Пияната моделка започнала да се заяжда с него и да иска да я черпи, а Бирмата я бомбардирал с грозни епитети. Накрая разправията им завършила със звучен шамар, който синковецът ударил на напористата блондинка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *