Свекървата на Алисия й купи уникален Подарък за рождения ден – СНИМКА:

Алисия със „сродата си душа“ Лидия Станоева

Майката на Жоро Бирмата подари невероятен подарък на бъдещата си снаха Алисия. Двете дами са много близки през последните месеци и постоянно засвидетелстват обичта си една към друга в социалните мрежи.

Бизнесдамата от Перник – Лидия Станоева, подари на най- любимата си кандидат- снаха златна гривна „Картие“ на стойност поне 8 бона, издават запознати.

Лидия закичи Алисия със златна гривна във формата на извит пирон, която струва поне 8 бона

Внезапното сближаване между Алисия и Лидия, постоянните комплименти, с които двете се засипват, а сега и такъв скъп подарък от страна на майката на Бирмата, говори само за едно – скоро може да има сватба!

Явно Лидия много е харесала фолк певицата за снаха и се опитва всячески да я прикотка в семейството. А Алисия очевидно също е много щастлива от това отношение.

Връзката на фолк певицата и Жоро Бирмата беше на приливи и отливи през последната година. Двамата ту се събираха, ту се разделяха. От доста време всъщност, дори не е известно какво се случва помежду им.

За сметка на това, любовта между Алисия и Лидия е на макс! Фолк певицата обяви майката на Бирмата за „сродната си душа“, а бизнесдамата я нарече „най- милото създание на света“. Двете излизат постоянно заедно и се забавляват по чалготеките.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *