Сузанита беснее в социалните мрежи! Ето какви ги надроби:

suzi-murad-3

14- годишната дъщеря на Орхан Мурад се е заела да се разправя с недоброжелателите си в социалните мрежи, които са много повече от феновете й. Скандалната ученичка явно не разбира все още защо хората не я харесват и продължава да демонстрира самочувствие на холивудска звезда.

Сузанита залива профила си в социалните мрежи с провокативни снимки, а негативните коментари под тях се трупат лавинообразно. Нервите на тийнейджърката явно са опънати до краен предел, защото все по- често й се налага да влиза в словесни двубои с потребители.

Със самочувствие на примадона, Сузи дори се изцепва: „Аз поне съм певица. А вие какво сте? Едно нищо“.

Разбира се, самонадеяната й реплика насочи вълната от подигравките към певческите й качества, каквито изобщо не притежава.

suzanita-2

Преди дни пък, бащата на Сузанита, Орхан Мурад, написа гневно писмо във фейсбук, заради коментарите, че се налага спешна намеса от „Агенция за закрила на детето“ в семейството му. В изобилстващия от цинизми пост, чалга изпълнителят за пореден път се опита да защити напъните на чедото си да мине за певица. А като довод за успеха й изтъкна, че дори била поканена във „Вип Брадър“!

Дни по- рано обаче, продуцентът на риалити шоуто призна, че родителите на Сузанита сами го потърсили, за да я включат в шоуто. Нико Тупарев им отказал, въпреки че семейството на скандалната ученичка му я поднесли на тепсия, като предложили майката да влезе заедно с нея. Той заяви, че мястото на 14- годишната Сузи е в училище, а не в къщата на „Вип Брадър“.

Само главата на Орхан Мурад не увира, а продължава да бута некадърната си щерка напред, за да става певица, вместо да я строява да си гледа уроците. Сузанита вече ходи и по нощни участия по заведенията, като в репертоара й преобладавали чалга хитовете, тъй като тя има само една- две песни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *